• 06 40790908
  • post@binoculars.nl

Binoculars

Binoculars helpt U graag met uw kantoorautomatisering. Sinds 1997 is Binoculars actief op het terrein van de automatisering.  De werkzaamheden vinden op diverse terreinen plaats. Binoculars is met name deskundig op het ontwikkelen van databanken in de  Microsoft omgeving. Opdrachtgevers zijn de overheid, universiteiten, bedrijven en particulieren. Naast het ontwikkelen van databanken, bouwt Binoculars websites, geeft  cursussen, en schrijft cursusmateriaal. Tevens verricht Binoculars helpdeskactiveiten op zowel software als hardwarematig terrein. U kunt ook bij Binoculars terecht voor kleinere problemen. Veelvuldig verlenen  wij adhocdiensten tegen een schappelijk tarief. Dit doen wij ook voor kleine  ondernemingen, en particulieren.

Drs. Anja Henseler studeerde Biologie aan de universiteit van Leiden. Naast haar activiteiten voor Binoculars, werkt zij als parttime datamanager bij de EBMT.

Drs. Taeke de Jonge studeerde Bestuurskunde in Leiden/Rotterdam. Naast Bestuurskunde heeft hij ook enkele examens op het gebied van ITIL en MCSE gedaan